WORKSHOPS

Teknikkerne jeg underviser i er hovedsagelig strik, hækling, gimpning og tunesisk hækling. Samt enkelte shiboriteknikker og forskellige indfarvningsmetoder med reaktive farver og indigo.

marianne_johnstad_workshop_.jpg

I mine workshops har vi fokus på materialet og en undersøgelse af, hvad det kan sammen med den valgte teknik eller mønster. Håndværket er en uendelig kilde til inspiration, og vi tager fat i at lære grundlæggende teknikker, så den enkelte deltager selv kan arbejde frit videre.

 

Jeg guider dig til at finde din særlige måde at arbejde på. Du vil lære teknikkerne at kende, blive i stand til at arbejde selv og fremover kunne tage initiativer til at prøve nye ideer.

 

Omdrejningspunktet er dine egne eksperimenter og udforskning af teknik, materialer og formgivning. Jeg medbringer arbejdsprøver, inspiration og min viden om håndværket.

 

Er du interesseret I at se hvor, hvornår og i hvad jeg underviser lige nu, eller bestille en workshop, så er du velkommen til at kontakte mig. 

 

WORKSHOPS

In my workshops, the key is the material and what can be made with it when combined with the chosen technique or pattern. The history of the craft is an endless source of inspiration, so we start by learning basic techniques to allow each participant to work freely.

marianne_johnstad_workshop_gimpning_.jpg